søg her:
XpDetail Online

Udvikling Helsingør - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, så stil dem her, vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Tonny Parnell: Helsingør kommune suger nu igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune ? ? - på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.
Det er stadig ikke gået op for Borgmesteren at Danmark er et produktionssamfund, og heller ikke Helsingør kan leve/overleve uden Industri handel og produktion
Borgmester Benedikte Kiær er aldeles uden forståelse for Virksomhedernes behov for udvikling og tilpasning i en stadig stigende degitaliseret verden.

smilingdanmark

Det er ikke Kommunens opgave at støtte industri eller detailhandlen, men det er Kommunens opgave at skabe rammerne for den Industri - Produktion og detailhandel der er eksistensberettiget i dag.
Vi mister arbejdspladser og forretninger hver uge. - Det skyldes IKKE Nethandel, men manglende udvikling.

Som vi ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør om 2 - 3 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Borgmesteren har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig et krav i befolkningen om "bæredygtig produktion" - det kan produktionsvirksomhederne ikke opfylde i Helsingør, men må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi FH. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som heller ikke er bæredygtig.


Udvikling
04-02-2019
Tonny Parnell

Hvem malker Guldkalven  

Helsingør Kommune tror UDVIKLING NORD ER/VAR EN HANDELSSTADSFORENING -?
Hvornår får Helsingør kommune styr på et ERHVERVSUDVALG der kan tage ansvar for, og hvori erhvervenes interesser behandles.
Jeg spørger bare ? ? - - - Det er PINLIGT, Kommunen har selv nedlagt alt og alle der i kommunal rigi kunne tale erhvervslivets interesser, ?? ALLIGEVEL ved kommunen end ikke at der i dag slet ikke findes nogen, men lader sig "narre af smarte der malker kommunen" for tilskud.

Det er med bekymring jeg stadig oplever nøjagtig samme persongruppe i en hel række "mystiske" sammenhænge. ? nu gennem mere end 25 år. ?
Det undrer mig at du ikke selv kan se det Benedikte Kiær ?. du har jo selv modtaget bestyrelseshonorarer ?? og du har netop nu en Einer der sender dig kager og klejner. ? - Nej, det er ikke et NB stunt. Nye borgelige har ikke nogen selvstændig politik, men er lynhurtige til at "Heile" på et stunt som er dygtigt iscenesat af andre. Hvor blind er kommunen, er kommunen i lommen på nogen, eller er Kommunen bare bund korrupt.? - - Byen og erhvervslivet kan ikke leve under disse forhold.

helsingør vinhandel Danmark

Jeg har den senere tid bemærket Henrik Møllers holdning til byudvikling og udvikling af Kommunen generelt. Her mener jeg Henrik Møller har et mere realistisk syn på og større forståelse for nødvendigheden af erhvervsudviklingen og kunne defor være et godt bud på en udvalgsformand i et nyt erhvervaudvalg, - - ? - tænk at det skulle komme over min tunge. men JA, der er mere dynamik over Henrik Møller, det mener jeg.

Det værste der kunne ske, ville være Radikal indflydelse, her er overhovedet ingen forståelse for bæredygtig økonomi eller økkonomisk sans overhovedet.

Erhvervsvenligheden halter og ser nu ud til at få et ekstra knæk nedad på kurven. - Så lukkede fire butikker i forrige uge og to i denne, hvem er de næste vi mister.? Der afholdes møder "Vi samler byen" men hvem er personkredsen bag Benedikte ? - Der presses fra Værftshallernes snævre interessegrupper medens detailhandlen og udvikling af indre by tilsidesættes. Det er ganske enkelt noget frygteligt rod - Spild af tid og ressourcer. Det er de samme personer der danser om "guldkalven" og udnytter Kommunen på bekostning af det faktiske erhvervsliv, men ingenting sker andet end foreningsstøtte kroner suges ud af Kommunekassen til stadig nye Apsér, de forkerte der kun eksisterer i avisen og har adresse samme sted som alle de andre. - og detailhandlen i indre by forsømmes totalt. - - Hvor mange kr. er erhvervsforeninger i Helsingør støttet med de sidste 15 år ? ? Der findes ingen handelsstandsforeninger. Hvornår får vi et selvstændigt erhvervsudvalg som vi kan vælge repræsentanter til ved kommunalvalgene. - - Hvornår vågner kommunen og kærer sig for erhvervslivet i stedet for at lade sig narre.

Det er SVINDEL af samme skuffe som dengang jeg  i 2010 gik regnskaberne igennem og afslørede Væks & Viden  Vågn dog op.

Nu nedlægger Udvikling Nord sig selv en gang mere??

En ting er at "nogen fusker i krogene" og "Malker kommunen", men lad dog være med at udstille Helsingør`s erhvervsliv som "helt tabt bag ud af Mollys trækvogn".? - - den artikel i HD/Business Nord var aldeles unødvendig.

"Erhvervsforeninger i Helsingør smelter sammen", lyder overskriften, ? ? - Sikke noget buls... ?.

DER ER INGEN ERHVERVSFORENINGER I HELSINGØR ! !  og der er INGEN EVENT NORD som også står i artiklen  "FUP OG SVINDEL"

Udvikling Nord HAR IKKE EKSISTERET SIDEN DEN NEDLAGDE SIG SELV I 2008. - For mere end 10 år siden !

Det er noget buls... der absolut ikke har noget på sig al den stund UDVIKLING NORD (som jeg har skrevet adskillige gange) overhoved ikke eksisterer.

Du er bildt "en plade på ærmet" Mads Bich - det er muligt UN er genopstået fra dødsriget i 2014, ? men det er kun i avisen (din avis) med en postadresse på Strandvejen, og kun for at "vildlede" kommunen.

Det er også muligt UN´s opløsning i 2008 helt er forbigået Kommunens opmærksomhed og "Kommunen bare skal have en undskyldning" for udbetalings billag adresseret til Udvikling Nord gennem de sidste 10 år, (som jo reelt ikke har eksisteret de sidste 10 år og således ikke på udbetalingstidspunktet)

Pas nu på Helsingør Kommune, Kulturhuset er den nye "malkeko" eller "Guldkalv" om i vil, og malkemaskinen hedder ifølge Business Nord, "Event Nord", som har samme adresse som alle de andre.

I stedet for at brygge en løgnehistorie sammen der udstiller Helsingør´s erhvervsliv (og for den sags skyld Kommunen) som dumme, skulle man måske finde ud af HVEM spillerne er og hvem der egentlig har modtaget ydelsen. (hvem malker Guldkalven?) - Jeg har sagt det adskillige gange, og har fulgt det tæt siden Vækst & Viden nåede at bedrage Kommunen for et tocifret Mio. beløb inden jeg konkret, og punkt for punkt, redegjorde for Kommunen at Vækst & Viden også  var fup og bedrag. Vækst & Viden blev lukket og formanden blev fyret samme dag 3. okt. 2010 og V&V blev endelig likvideret i 2014.

Mads Bich Helsingør Dagblad/Business Nord slynger om sig med nye foreninger, men ikke en eneste eksisterer officielt, men kun som trykte typer i avisen, det kan du ikke være bekendt Mads Birch, du har et ansvar for din journalistik. - Det er jo ganske enkelt LØGN det du skriver. Udvikling Nord EKSISTEREDE IKKE i Nov. 2018 - Kommunen tror, og du bilder dem ind at erhvervene i Helsingør repræsenteres ved op til flere foreninger, men reelt er der INGEN, men kun et par apser, der søger foreningstilskud, (malker guldkalven) der er absolut INGEN reelle foreninger der varetage erhvervslivets interesser.

Spørg Peter Poulsen, han kom uforvarende til at nævne "Erhvervslivet" op til kommunalvalget.

Et konsulentfirma har nu overtaget "Malkningen" af detailhandlen i indre by og Detailhandlen gennemgår nu nøjagtig det samme som skete da Udvikling Nord nedlagde sig selv for snart 10 år siden.

Dengang startede rutscheturen også med lukning af cityforeningens hjemmeside (er Helsingør Handel ved at lukke sin nye hjemmeside?) - senere overgav Helsingør cityforening al promovering til Vækst & Viden som senere også lukkede. (overtager forbyen,dk nu promoveringen ?)? - Jeg tror ikke forbyen,dk lukker, men det er en meget stor fejl at overlade promovering til nogen ingen i cityforeningen har det fjerneste kontrol over. Jeg var selv medlem af Cityforeningen dengang. Nøjagtig det samme er ved at gentage sig.

Da jeg så hvad der skete med Cityfoeningen i 2008 meldte jeg mig ud og cityforeningen gik i opløsning.

En ny Cityforening opstod efter Vækst & Viden reelt lukkede i 2010. - Nu sker det samme igen, jeg er denne gang ikke medlem, men som erhvervsdrivende i Helsingør, føler jeg pligt til at advare den nye "Helsingør Handel" - - læs hvad der skete for 10 år siden og tag ved lære.

- - - Kære Helsingør Handel: I tror i får hjælp, men er i stedet ved at lukke jer selv ned( Detailhandlen skal lige "malkes" lidt først. Det skete også i 2008). Det kan detailhandlen i indre by ikke være tjent med.


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 3 >
21-07-2022


Integration af indvandrere i Danmark
Det er ikke politisk korrekt at blande Krigsflygtninge hungersnød -....
Udvikling Integration af indvandrere i Danmark

31-03-2022


Digital Korruption - RUSLAND ?
Også i Helsingør Kommune udøves DIGITAL KORRUPTION for at opnå magt.....
Udvikling Digital Korruption - RUSLAND ?

30-03-2022


Regeringens energistrategi 2050 er en illusion.
Hvis kul, olie og gas inden 2050 skal erstattes af grøn Vindmølle energi, skal vi etablere 15-20 gange flere og langt større vindmølleparker....
Udvikling Regeringens energistrategi 2050 er en illusion.

09-03-2022


Er MÆRSK og POWER TO X Danmark´s redning
Der er intet der styrker sammenholdet som en fælles fjende ? - Det var også det fremtrædende budskab efter drøftelser mellem den Danske og Norges statsminister og efterfølgende pressemøde i dag den 9. Marts 22 kl 13:30....
Udvikling Er MÆRSK og POWER TO X Danmark´s redning

17-04-2021


Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland
Turistindustrien i Helsingør Kommune lider voldsomt efter Bennedikte Kiær og Anette Sørensen er blevet uvenner.....
Udvikling Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland

24-10-2020


WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM
MÆRSK er nu allerede gået ind, og sammen med Ørsted og Haldor Topsø vil de lægge sig i front for det Danske Energinet med Bunkers aktivitet i Helsingør....
Udvikling WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM

13-09-2020


Power To X og Danmarks fremtid
Power To X - Danmarks guldæg Power-to-X (PtX) bliver et afgørende element i omstillingen fra fossile brændsler.....
Udvikling Power To X og Danmarks fremtid

03-09-2020


Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør
Så er Helsingør Kommune igen på vilde afveje for skatteborgernes penge!....
Udvikling Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør

25-06-2020


Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.
Vi erindrer Biogas eventyret der kostede skatteborgerne over 400 Mio. - - se på det spritnye Flisfyr som koster skatteborgerne over 1 Mia, - Biogasfyret producerede aldrig en eneste km3 Gas og det nye flisfyr kommer aldrig til at producere en eneste MWH.??....
Udvikling Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.

23-03-2020


Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed
Det er MEGET sent du nu tænker på erhvervslivet.? - - Måske for sent. - jeg er bange for Helsingør Kommune taber Titusindvis af arbejdspladser allerede de kommende måneder....
Udvikling Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed

10-03-2020


Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Dansk Industri
Hvorfor forholder du dig ikke til Di´s erhvervsundersøgelse ? -den er retvisende og den forholder vi andre os til. - - er du betrykket ved Helsingør erhvervsvenlighed,? - det bør borgmesteren nemlig være.....
Udvikling Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Dansk Industri

20-02-2020


Store udfordringer for den fysiske butik
Detailmarkedet er i en rivende udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til butikkerne, samtidig med, at de i stigende grad vælger at handle på Internettet. En udvikling der sætter de fysiske butikker under pres.....
Udvikling Store udfordringer for den fysiske butik

19-02-2020


Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling
Den Radikale Christian Holm Donatzky´s dræbende ide om uddannelsesinstitutioner i indre by dukker nu op igen. Donatzky udnytter Borgmesterens svage punkt og afpresser Borgmesteren ved mediekorruption.....
Udvikling Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling

31-01-2020


ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION
Vi har nu tre gange inden for et år, set kommunen og specielt det borgmæsterbærende parti og Borgmesteren selv ligger under for for den samme gruppe som nu står bag tidligere massive mediepres....
Udvikling ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION

27-12-2019


HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES.
Helsingør satser på kultur og turisme, men har KUN EN internet portal og det er kommunens officielle, som ikke burde være en reklamesøjle,(jeg skal skynde mig at sige at det er fint så længe vi ikke har andre) men der bør være andre der er stærkere på det område. Turistkontoret er nedlagt og hedder ....
Udvikling HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES.