søg her:
XpDetail Online

Udvikling Helsingør - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, så stil dem her, vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Tonny Parnell: Helsingør kommune suger nu igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune ? ? - på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.
Det er nu endelig gået op for byrødderne at Helsingør IKKE kan lokke ressourcestærke børnefamilier til byen UDEN BOLIGER.
Nu bygges der og børnefamilien er i udsigt, økonomien bedres. Men det er stadig ikke gået op for Borgmesteren at Danmark er et produktionssamfund, og heller ikke Helsingør kan leve/overleve uden Industri handel og produktion
Borgmester Benedikte Kiær er aldeles uden forståelse for Virksomhedernes behov for udvikling og tilpasning i en stadig stigende degitaliseret verden.

smilingdanmark

Det er ikke Kommunens opgave at støtte detailhandlen, men det er Kommunens opgave at skabe rammerne for den detailhandel der er eksistensberettiget i dag.
Vi mister forretninger hver uge, flere i sidste uge. - - Det skyldes IKKE Nethandel, men manglende udvikling.

Som børnefamilien ikke kan lokkes uden boliger, er indre by med restauranter og shopping muligheder også et parameter når boligen skal vælges.
Det går meget stærkt med butiksdøden lige nu, og det eskalerer som en steppebrand.

Indre by når hurtigt et punkt hvor den Ressourcestærke børnefamilie vælger Helsingør fra til fordel for en anden by der har bedre indkøbs og shoppingmuligheder, og investorerne til byggeprojekterne oplever at de ikke kan sælge en bolig i Helsingør, - investeringer i byen og byggeriet går i stå igen. - Uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser forlader igen byen.


Udvikling
19-12-2010
Tonny Parnell

IT-Factory skandale i Helsingør  
Søndag den 19. Dec. 2010 www.smilingdanmark.dk

IT-Factory skandale i Helsingør - Kejserens nye klæder?

Endnu en "OVERRASKELSE" i Helsingør kommune koster skatteborgerne over 20 Mill. kroner

En uhørt Naiv bestyrelse i Vækst & Viden A/S, troede på det "Virtuelle" kontor kunne skaffe såvel arbejdspladser som omsætning til byens trængte detailhandel, og kastede "Glad" over 20 Mill. kr. i projektet

Der kom ingen arbejdspladser men LO skolen / Konventum 2010 (som også sidder i bestyrelsen) klappede i forlufferne, indtil smilingdanmark.dk Søndag den 03. Okt. 2010, fik fingre i kontrakten og kunne afslørede at det hele var fup og svindel, det  "virtuelle kontor" er et simuleret kontor der ikke findes i virkeligheden, ligesom "det Virtuelle rum", ligeledes er en simuleret tilstand der skal findes uden for virkeligheden, og kun LO skolen høstede glæde af de mange Millioner, og endeligt gik det langsomt op for bestyrelsen (se nedenfor) at de vist nok var taget godt og grundigt ved næsen, - - eller rettere, - de var udsat for det samme "Virtuelle" Bluf nummer som skete for bestyrelsen i IT-Factory skandalen. - - - Gode råd er nu dyre og Fredag den 17. December 2010 bliver Vækst & Videns direktør Anders Chr. Hjort fyret med øjeblikkelig fratrædelse, og en "mundkurv" - - Lørdag og søndag fjernes tekst og foto fra Vækst & videns Hjemmeside,  aktiviteter i Helsingør slettes fra kalenderen og skandalen forsøges mørklagt. 

Tilbage står Kommunen nu med 7 uduelige bestyrelsesmedlemmer og 6 intetanende medarbejdere på løningslisten, samt et nyindrette Vækst & Viden domicil, lys og varme, som vil betyde endnu flere udgifter inden hele det "Virtuelle" - "bluf" nummer er lukket  ned.

Vækst & Viden var en fiasko, - - OK, men det er bestyrelsen der er naive, u-kompetente, forsmået, visionsløse og bærer ansvaret. (Der har ikke før www.smilingdanmark.dk skrev artiklen her, været en eneste i hele kommunalbestyrelsen der var i stand til at gennemskue aftalekontrakten med Vækst & viden, og kommunen (erhvervslivet) er taget godt og grundigt i bagen) - - - Det kalder jeg U-KOMPETENTE beslutningstagere. - - var det i en privat virksomhed, ville en næse ikke række, men alle ville få en fyreseddel, - - - ingen af dem kan jo læse?- - og det er ikke bare én, men flere gange en næsten enslydende kontrakt er godkendt af kommunalbestyrelsen - (det er jo en IT-Factoring skandale om igen, hvor ingen i kommunalbestyrelsen fatter en bjælde af hvad der bliver sagt og gjort, og alle tages ved næsen af et stort "Virtuelt" bluf nummer) - - - Kejserens nye klæder. - - I IT-Factoring sagen falder det lange fængselsdomme for svindel, og bestyrelsen tiltales - - - i Vækst & Viden A/S er der svindlet for over 20 mill. kroner, - - hvor er forskellen??? - - - bestyrelsen bærer ansvaret ved at have accepteret kontraktens indhold, (som de ikke forstod en brik af), men så vidt jeg kan se, står der ikke meget i kontrakten der IKKE er leveret. - - det mindste krav må være, at bestyrelsen øjeblikkeligt træder tilbage.

En ting er at INGEN af Helsingør´s politikere, nogensinde har rørt tastaturet på en PC (så ville de vide hvad det virtuelle fænomen er), og ingen af dem har nogensinde ytret sig offentligt i de digitale medier, og derfor ved de ikke hvad Facebook og LinkedIN er for en størrelse, men det er under al kritik når vi må konstater at IKKE ÉN af de nedenfor listede bestyrelsesmedlemmer var i stand til at læse den kontrakt de har underskrevet sammen med Vækst & Viden A/S, og har aksepteret ved, ikke én, men flere fornyelser.

Den 25. august 2010 påpegede smilingdanmark.dk at Kommunen havde fejlbudgeteret regnskabet for 2010 med 140 Mill. og kort tid efter kom det frem at beløbet var nær 200 Mill.  - - De samme ansvarshavende personer er gangangere i listen nedenfor, - - kan vi overhovedet have tillid til dem ? ?  se den "bluf" kontrakt Hans Andersen venstre og bestyrelsen ikke kunne læseHans Andersen Venstre Frederikssund kredsen

 

I bestyrelsen for Vækst & Viden A/S sidder:
Jens Frimann Hansen (formand) fra Helsingør Teater
Lars Pontoppidan fra LO-Skolen/Konventum
Kirsten Toxværd fra Helsingør Kommunes Detailhandelsforening
Peter Slaatorn fra Udvikling Nord
Malene Carmel (Konservativ)
Henrik Møller (Socialdemokraterne)
Hans Andersen (Venstre)


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv
Tonny Parnell 22-12-2010 10:50:56
3 enig1 uenig
cal1cal1

Kejserens nye klæer

Er denne side plagieret, en kopi? kan visitnordsjelland.dk forveksles og hvorfor.??

I 2008 (under finanskrisen), indså fornuftige mennesker i byrådet at der måtte gøres noget for at redde Helsingør´s skrantende detailhandel, og kommunen stiftede Vækst & Viden og ansatte en ung håbefuld direktør "Anders Hjort"

Projektet så umiddelbart lovende ud, ideen var rigtig og Anders Hjort var en fantast der talte meget for sagen, der blev ansat personale og afsat 6 Mio. årligt til driften. Der blev ansat 8 mand i bestyrelsen(gode kommunale gnaveben)

Alt så lovende ud og Anders Hjort var god til at kommunikere ud til detailhandlen. AH nedlagde samtlige officielle Hjemmesider og cityforeningen blev også nedlagt

Jeg var ikke helt enig med Anders Hjort og mente det var MEGET forkert at nedlægge Helsingørs officielle hjemmesider, herunder Turistforeningen og Cityforenings, men AH. mente at alt skulle samles i et "Virtuelt kontor"

Jeg var stadig ikke helt enig med Anders Hjort og for at vise hvordan det kunne gøres, lavede jeg så Visitnordsjelland.dk - og forklarede AH at sådan skulle den laves og Vækst & Viden kunne kvit og frit overtage Den hjemmeside som jeg dengang lavede til dem

Anders Hjort var tydeligt "utilpas" ved min præsentation af visitnordsjelland.dk og det gik op for mig at Anders Hjort ikke anede noget som helst om hverken IT eller hjemmesider, da jeg fik fat i kontrakten viste det sig at AH havde bildt hele Kommunalbestyrelsen en kæmpe løgn på ærmet og han anede ikke selv hvad "DET VIRTUELLE KONTOR" i virkeligheden var, men troede det var en fysisk virkelighed. (det var i virkeligheden Bill Gates der opfandt "Det virtuelle drev i forbindelse med frigivelsen af Windows 7 - - Det virtuelle drev er en fingeret hardtware enhed som ikke findes i virkeligheden, -det samme er det wirtuelle rum og "det virtuelle kontor" - noget der er i fantasien, men findes ikke i virkeligheden)

Anders Hjort blev fyret med omgående varsel, Væks og Viden gik i opløsning - Cityforeningen ligeså. derfor blev Visitnordsjellan.dk aldrig overdraget til Helsingør, men jeg har af egen drift vedligeholdt siden til det den er i dag. Jeg skrev nedenstående i 2010

De efterfølgende to år indtil en endelig likvidering, fungerede Vækst & Viden som et kommunalt beskæftigelsesprojekt og varmestue for det personale (8 Lønninger) AH. havde stablet på benene inden han blev afsløret. - I Vækst og Videns bestyrelsen sad dengang

Læs min skrivelse til byrådet Søndag den 03. Okt. 2010 Læs min skrivelse til byrådet Søndag den 03. Okt. 2010 her


.

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 >
17-04-2021


Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland
Turistindustrien i Helsingør Kommune lider voldsomt efter Bennedikte Kiær og Anette Sørensen er blevet uvenner.....
Udvikling Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland

24-10-2020


WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM
MÆRSK er nu allerede gået ind, og sammen med Ørsted og Haldor Topsø vil de lægge sig i front for det Danske Energinet med Bunkers aktivitet i Helsingør....
Udvikling WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM

13-09-2020


Power To X og Danmarks fremtid
Power To X - Danmarks guldæg Power-to-X (PtX) bliver et afgørende element i omstillingen fra fossile brændsler.....
Udvikling Power To X og Danmarks fremtid

03-09-2020


Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør
Så er Helsingør Kommune igen på vilde afveje for skatteborgernes penge!....
Udvikling Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør

25-06-2020


Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.
Vi erindrer Biogas eventyret der kostede skatteborgerne over 400 Mio. - - se på det spritnye Flisfyr som koster skatteborgerne over 1 Mia, - Biogasfyret producerede aldrig en eneste km3 Gas og det nye flisfyr kommer aldrig til at producere en eneste MWH.??....
Udvikling Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.

23-03-2020


Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed
Det er MEGET sent du nu tænker på erhvervslivet.? - - Måske for sent. - jeg er bange for Helsingør Kommune taber Titusindvis af arbejdspladser allerede de kommende måneder....
Udvikling Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed

16-03-2020


Hvad koster (coronavirus/COVID-19) en detailhandler i Helsingør
Hvad koster coronavirusen en gennemsnitlig detailhandler eller restaurant i Helsingør city?....
Udvikling Hvad koster (coronavirus/COVID-19) en detailhandler i Helsingør

10-03-2020


Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Di
Hvorfor forholder du dig ikke til Di´s erhvervsundersøgelse ? -den er retvisende og den forholder vi andre os til. - - er du betrykket ved Helsingør erhvervsvenlighed,? - det bør borgmesteren nemlig være.....
Udvikling Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Di

20-02-2020


Store udfordringer for den fysiske butik
Detailmarkedet er i en rivende udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til butikkerne, samtidig med, at de i stigende grad vælger at handle på Internettet. En udvikling der sætter de fysiske butikker under pres.....
Udvikling Store udfordringer for den fysiske butik

19-02-2020


Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling
Den Radikale Christian Holm Donatzky´s dræbende ide om uddannelsesinstitutioner i indre by dukker nu op igen. Donatzky udnytter Borgmesterens svage punkt og afpresser Borgmesteren ved mediekorruption.....
Udvikling Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling

31-01-2020


ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION
Vi har nu tre gange inden for et år, set kommunen og specielt det borgmæsterbærende parti og Borgmesteren selv ligger under for for den samme gruppe som nu står bag tidligere massive mediepres....
Udvikling ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION

27-12-2019


HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES.
Helsingør satser på kultur og turisme, men har KUN EN internet portal og det er kommunens officielle, som ikke burde være en reklamesøjle,(jeg skal skynde mig at sige at det er fint så længe vi ikke har andre) men der bør være andre der er stærkere på det område. Turistkontoret er nedlagt og hedder ....
Udvikling HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES.

22-12-2019


Den blåfinnede tun tilbage i Øresund
Stimer af kæmpefisk har i stigende grad Skagen om styrbord. Den blåfinnede tun er efter årtiers fravær i stor stil vendt tilbage for at jage sildefisk og makreller i Øresund, til sportsfiskernes store glæde....
Udvikling Den blåfinnede tun tilbage i Øresund

07-12-2019


Er det menneskeskabte klimaforandringer eller er det bare hysteri
Er klimaforandringerne menneskeskabte eller er det bare en naturlig cyklus der har pågået i 4,5 Mia. år ?....
Udvikling Er det menneskeskabte klimaforandringer eller er det bare hysteri

26-10-2019


SORT - SORT - Alt for mange turister i København
Som forretningsdrivende i Helsingør, der oplever en TOTAL DØD by med under 10 mennesker og tomme gader der råber til hinanden i samme tidsrum, kan man kun forbande Københavnernes klagesang om for mange turister....
Udvikling SORT - SORT - Alt for mange turister i København