søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, så stil dem her, vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Tonny Parnell: Helsingør kommune suger nu igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune ? ? - på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.
Det er stadig ikke gået op for Borgmesteren at Danmark er et produktionssamfund, og heller ikke Helsingør kan leve/overleve uden Industri handel og produktion
Borgmester Benedikte Kiær er aldeles uden forståelse for Virksomhedernes behov for udvikling og tilpasning i en stadig stigende degitaliseret verden.

smilingdanmark

Det er ikke Kommunens opgave at støtte industri eller detailhandlen, men det er Kommunens opgave at skabe rammerne for den Industri - Produktion og detailhandel som kommunen ler af og der er eksistensberettiget i dag.
Vi mister arbejdspladser og forretninger hver uge. - Det skyldes IKKE Nethandel, men manglende udvikling.

Som vi ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Borgmesteren har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen ikke kan levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi FH. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.


Udvikling
31-03-2022
Tonny Parnell

Digital Korruption - RUSLAND ?  

Pas på, Borgmester, - Det er sofistikeret FAKE. - du er igen udsat for mediepres du ikke kan klare fordi Helsingør ingen officielle promotion platforme har ud over kommunens.
Når du igen bukker under fordi du ikke har "venner" der kan verificere sandheden og modsvare mediepresset, så ligger du igen under for MEDIEKORRUPTION.

Vi rækker hånden ud til kommunen og vil gerne have en konstruktiv dialog, siger formanden for de samme 6 gruppemedlemmer jeg adskillige gange har skrevet om. (hvad er det gruppen vil afpresse dig denne gang.?)

Den gruppe (GIH) der i dag dækker forsiden i HD, er BLUF OG FAKE, Det er INGEN gruppe, men de samme (6 medlemmer) som nu allerede adskillige gange har bøjet nakken på dig. 

Helsingør krydstogtkaj
Havneshef Jens Schrøder

Sidst blev du presset til at fyre Havneshef Jens Schrøder, som ellers var ved at rette op på Helsingør´s manglende mediedækning fordi Visitnordsjælland blev fyret pr. 01-01-2021.
Schrøder var i gang med en ny turistportal www.portofhelsingor.com som nu ser ud til at "VISNE IGEN".

Havneshef Jesper Schrøder arbejdede i mange år på at etablere en krydstogtkaj med et anlæg til genanvendelse af affald til biogas, men på grund af Kommunens fjendtlige indstilling til erhverv og udvikling, blev havneshef Jesper Schrøder i stedet, efter pres fra byens bedre borgerskab (samme gruppe som i dag pryder HD´s forside) der ikke ønskede en krydstogtkaj der kunne genere udsigten fra den mondæne ende af bebyggelsen langs Trykkerdammen, fyret fordi borgmesteren var svag og bukkede under for mediekorruption.)

Helsingør bunkerfuil export
Digital korruption

En rigtig kedelig historie, men ikke udsædvanlig i Helsingør kommune: https://www.sn.dk/helsingoer-kommune/efter-gensidig-aftale-stopper-efter-fem-aar-som-havnechef/

Kunne (DEN GRUPPE) ikke "rækker hånden ud til kommunen" med mere konstruktive forslag.

Helsingør bunkerfuil export
Digital korruption

CIP (Copenhagen Infrastruktur Partners) investerer milliarder i power-to-x-projekt i Esbjerg.
Projektet får opbakning fra danske giganter som Mærsk, Arla og Danish Crown.


Michael Hannibal, (partner hos CIP), forventer, at driften af det planlagte power-to-x-anlæg i Esbjerg vil skabe mellem 150 og 200 permanente job.

Hvorfor går Helsingør (DEN GRUPPE) ikke ind i debatten og foreslår et lignende anlæg i Skibstrup i stedet for det planlagte, - allerede teknologisk forældede solcelleanlæg. ?.

- - Med det planlagte solcelleanlæg er det nu tredje gang Forsyning Helsingør dummer sig gevaldigt og sender regningen videre til skatteborgerne. (foreløbig ca. 3,4 Mia. - Ca 80.000,00 kr. fra hver eneste skatteborger)

Spildvarmen ved elektrolyse processen fra El til Power to X produkter i Skibstrup vil være nok til at opvarme hele Helsingør.

Herudover vil det formentlig betyde at CIP vil etablere og vedligeholde en større krydstogtkaj helt gratis. (den krydstogtkaj Jesper Schrøder blev fyret på fordi han var fremsynet men "DEN GRUPPE" ønskede ikke en krydstogtkaj der tog udsigten over Trykkerdammen fra medlemmernes boliger.? )


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 3 >
01-10-2022


Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket
The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG)" Specialenhed i Sprængning & marine operationer....
Udvikling Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket

23-09-2022


Den private Dansker får "EN HJÆLPENDE HÅND" på 100 kr. pr. md.
Alle private råber "Afskaf moms og afgifter på El"
Mange partier (røde som blå) ser ud til at være enige og der er nu landet en aftale der giver hver Dansker en rabat på elafgiften, ca 62 øre pr. KWh i ½ år.
Svarende til at hver Dansker får en rabat til Elregningen på ca, kr. 496,- i 2 kva....
Udvikling Den private Dansker får "EN HJÆLPENDE HÅND" på 100 kr. pr. md.

20-09-2022


Mette Frederiksen Drukner Danskerne i skat
Det er de høje El og gaspriser der skaber prisstigninger og inflation Men Mette er glad fodi energipriserne himmelflugt = Skattestigninger....
Udvikling Mette Frederiksen Drukner Danskerne i skat

19-09-2022


Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?
Alle private råber "Afskaf moms og afgifter på El" - Mange partier (røde som blå) ser ud til at være enige MEN - -....
Udvikling Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?

16-09-2022


Grønland kan levere CO2 emissionsfri energi
Grønland kan levere - Guld - Kobber/superledere - CO2 emissionsfri energi, EL og alle Power to X produkter, Uran - Thorium - Kisel - Nikkel - Malm - Platin - Diamanter. mfl.....
Udvikling Grønland kan levere CO2 emissionsfri energi

30-06-2022


Min tid som IVÆRKSÆTTER
Jeg er "pensioneret" iværksætter og er efterhånden meget tyndhåret efter de mange - mange gange jeg har slidt håret af mig selv i ærgrelser - hovedet mod en mur - ligegyldighed og ligefrem myndigheders afvisning fordi ingen i administrationen....
Udvikling Min tid som IVÆRKSÆTTER

30-03-2022


CO2 Emissionsfri energi er mulig HVIS.....
Hvis kul, olie og gas inden 2050 skal erstattes af grøn Vindmølle energi, skal vi etablere 15-20 gange flere og langt større vindmølleparker....
Udvikling CO2 Emissionsfri energi er mulig HVIS.....

09-03-2022


Er MÆRSK og POWER TO X Danmark´s redning
Der er intet der styrker sammenholdet som en fælles fjende ? - Det var også det fremtrædende budskab efter drøftelser mellem den Danske og Norges statsminister og efterfølgende pressemøde i dag den 9. Marts 22 kl 13:30....
Udvikling Er MÆRSK og POWER TO X Danmark´s redning

17-04-2021


Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland
Turistindustrien i Helsingør Kommune lider voldsomt efter Bennedikte Kiær og Anette Sørensen er blevet uvenner.....
Udvikling Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland

24-10-2020


WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM
MÆRSK er nu allerede gået ind, og sammen med Ørsted og Haldor Topsø vil de lægge sig i front for det Danske Energinet med Bunkers aktivitet i Helsingør....
Udvikling WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM

13-09-2020


Power To X og Danmarks fremtid
Power To X - Danmarks guldæg Power-to-X (PtX) bliver et afgørende element i omstillingen fra fossile brændsler.....
Udvikling Power To X og Danmarks fremtid

03-09-2020


Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør
Så er Helsingør Kommune igen på vilde afveje for skatteborgernes penge!....
Udvikling Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør

25-06-2020


Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.
Vi erindrer Biogas eventyret der kostede skatteborgerne over 400 Mio. - - se på det spritnye Flisfyr som koster skatteborgerne over 1 Mia, - Biogasfyret producerede aldrig en eneste km3 Gas og det nye flisfyr kommer aldrig til at producere en eneste MWH.??....
Udvikling Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.