søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, Brug denne side som whistleblowerenhed.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har lagt for dagen, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Sikkerhed
13-10-2022
Tonny Parnell

Putin mener Mette F. er loyal mod RUSSERNE  

Der er KRIG i Europa. - Vladimir Putin truer med atombomber.

Den Danske regering aner ikke hvad der sker om ørerne på dem. - PET og den Danske efterretningstjeneste ligger i ruiner ligesom Skat og Sundhedsvæsenet.

Putin
Vladimir Putin og Mette Frederiksen

- NATO betror ikke længere Danmark essentielle spørgsmål omkring forsvar og sikkerhed.

Nato betragter Mette F. og Danmark´s socialdemokratiske regering som "U-troværdig"

" Mette Frederiksen er i sin regeringsperiode taget i en lang række løgne og misbrug af embedsværket, herunder Forsvaret´s Efterretningstjeneste FE sagen m. fl. (derfor har Nato (siden Poul Nyrup i 1997) stemplet Danmark som "Utroværdig")

Lars Findsen var chef for Danmarks største hemmeligheder i Forsvarets Efterretningstjeneste.
I hans nye bog "En stemme fra Celle 18" står der, at daværende forsvarsminister Trine Bramsen skulle have sagt til Lars Findsen, at han blev hjemsendt for at redde regeringen.

Vladimir Putin mener åbenbart at Mette F. er loyal mod RUSSERNE og har derfor anmodet Danmark om hjælp til opklaring af brud på Nord Stream 1 og 2.

Hvorfor lige Danmark ? - - vi har ikke noget med Nord Stream 1 og 2 at gøre.? - vi har ikke ekspertise eller materiel til den opgave, - - Vil Putin have Mette eller Morten Bødskov (måske begge) med 80 m. ned i en Russisk U-båd ? - - Vi har jo ikke nogen selv. ?

Hvorfor ikke Tyskland eller Polen, ? Gassen leveres til dem og Nord Stream 1 og 2 går til dem og IKKE til Danmark.

Hvorfor ikke Sverige ? - Danmark sov og forsvaret - Pet og efterretningstjenesten fandt først ud af hvad der var sket da Svenskerne op på dagen ringede og fortalte Danmark hvad der var sket. 

NSA Sagen
Trine Bramsen NSA Sagen

Danmark kan ikke være Putin til nogen hjælp, hvorfor klarer Rusland ikke opgaven selv.? - - Har den gale mand udset Danmark til et eller andet, ? - - eller er det bare for at "skubbe" Danmark længere væk fra Nato samarbejdet.? ?

- Hvis jeg var Mette eller Bødskov, turde jeg ikke tage med ned i den U-båd, ? - men jeg er heller ikke nogen 007 Bond.

Der er ingen tvivl om at Nato, efter Poul Nyrup - NSA sagen, Fyring af Findsen - hjemsendelse af ledende personer i efteretningstjenesten, PET's rum og telefonaflytninger, anmeldelse af Claus Hjort Frederiksen, m. m. m. - har medført at Nato ikke længere har tillid til Den Danske Regering under Mette Frederiksen. - - Nato undgår Danmark i essentielle spørgsmål.

Hvorfor blev Danmark ikke "breefet" om Nordstreem 1 og 2 læk, når sprængning af Nordstream II, rent faktisk skete i Dansk territorialfarvand meget tæt på Baltic Pipe og kritisk Dansk infrastruktur. .?

DET ER ET ALVORLIGT SIKKERHEDSPROBLEM FOR DANMARK I DISSE KRISETIDER

NSA sagen gav et knæk i tilliden, der aldrig burde komme til offentlighedens kendskab. Sagen blev hurtigt almendelig kendt, men hvor og hvordan skete det første læk. Og har det været "løftestang" til de mange efterfølgende skandaler.?

Har Nato ret i at Mette Frederiksen er UTROVÆRDIG og har Mette relationer til Rusland og Putin ? 

Det er helt tydeligt at Nato undgår Danmark i essentielle spørgsmål.

Er den Danske regering og Mette Frederiksen RUSSER venlig ? - Er det derfor Putin spørger Danmark og vil Mette Frederiksen hjælpe Putin ? ?
Nato mener ikke Mette F, er troværdig men Vladimir Putin gør.

Clinton 1997
KONGENS NYTORV 12. JULI 1997

Socialdemokratiet er en trussel mod Dansk sikkerhedspolitik

Hele Danmark undrer sig. -og spørger - Hvad drejede Findsen FE sagen sig egentlig om ? Hvorfor blev tidligere udenrigsminister Claus Hjort Frederiksen bragt til tavshed ?

Jeg var selv på Nytorv i CPH den 12 Juli 1997
Det var ved Clinton´s besøg Poul Nyrup "Talte over sig"
25 år efter ville Trine Bramsen (S) "gøre bod" for den 25 år gamle skandale og anklagede, - (vi ved ikke hvad Findsen er anklaget for) men jeg hørte Claus Hjort Frederiksen (V) udtale sig til LIPPERT om det offentligt kendte læk Poul Nyrup gjorde til Berlingske i 1997.- - - - Formentlig hans "brøde"- - - men Poul Nyrup (S) var/er ophavsmand til hele FE sagen og er den egentlige grund til at Danmark er i "bad standing" hos NATO.
Poul Nyrup Læk

Hvor meget venskab er der mellem Vladimir Putin og Mette Frederiksen ?

Tyskland og Polen var "breefet" om Nord Stream I og II men Danmark blev vækket af Svenskerne op på dagen hvor de forklarede hvad der var sket.
Det er dybt kritisabelt at vi har en statsminister - et forsvar og en efterretningstjeneste der af vores allierede bliver holdt uvidende om militære operationer, sammen med vores allierede og i vores farvande fordi
Mette Frederiksen bliver i Nato betragtet som en UTROVÆRDIG samarbejdspartner

Er der en bagtanke når Putin anmoder Danmark om hjælp til opklaringen ?
Vil Putin forsøge at splitte Danmark ud mod vores allierede ? ?

Barentshavet
Ny skibsrute gennem Barentshavet

Kina - Xi Jinping (习近平) forholder sig "lurende" i den "vestlige" krise med Vladimir Putin og har nu "snøret" Tyske forbundskansler Scholz og har købt 25% af Hamborg havn. - -

Hvad er Kina´s næste træk? - - Kina er stærkt repræsenteret i Grønland og omkring Barentshavet.

De kommende nye skibsruter mod Asien er 30- 40% kortere gennem Barentshavet - Nord og Øst om Grønland.

Kina har de sidste 40år aggressivt opkøbt Kobberminer - Nikkel - Platin og andre hårde mineraler og minedrift over hele verden.

Hvis Kina nu også opkøber havne og lægger an til at dominere kritisk infrastruktur og ved samarbejde med Putin (samt ved hjælp fra Mette Frederiksen) får en afgørende dominans over Grønland og den nye skibsrute gennem Barentshavet ? - -

Herefter skal Xi Jinping (习近平) - - (om ca. 20 - 25 år med 5 - 6 år´s negativ kurspleje- - - "som formentlig allerede foregår") kun flytte en eneste brik og Kina har suveræn VERDENSHERREDØMME

OPKØB AF MÆRSK - - og dominansen økonomisk og i verdenshavene er TOTAL. - - (Kina kan herefter printe sin egen valuta, - nok af den, og nårsomhelst fremprovokere inflation og deflation i takt med komende nye pandemier)

Som USA gjorde under finanskrisen 2008, kan Kina nu regulere den globale økonomi efter Kina´s forgodtbefindende ved at sætte seddelpressen igang og pumpe rigeligt Kenisisk valuta på markedet uden kursen falder.

Jeg mener den komende nye statsminister og den Danske regering skal "RETTE IND" og rådføre sig med NATO inden der overhovedet træffes nogen, eller forhastede beslutninger og amorinerne får frit spil mellem Putin og Mette Frederiksen.


.
. Fb Se også  kommentar Coments   Print ArtikelPrint   Skriv ArtikelSkriv

FAQ Sikkerhed SupportPage: 1
[1] >