søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, Brug denne side som whistleblowerenhed.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har lagt for dagen, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Udvikling
31-03-2022
Tonny Parnell

Digital Korruption - RUSLAND ?  

Pas på, Borgmester, - Det er sofistikeret FAKE. - du er igen udsat for mediepres du ikke kan klare fordi Helsingør ingen officielle promotion platforme har ud over kommunens.
Når du igen bukker under fordi du ikke har "venner" der kan verificere sandheden og modsvare mediepresset, så ligger du igen under for MEDIEKORRUPTION.

Vi rækker hånden ud til kommunen og vil gerne have en konstruktiv dialog, siger formanden for de samme 6 gruppemedlemmer jeg adskillige gange har skrevet om. (hvad er det gruppen vil afpresse dig denne gang.?)

Den gruppe (GIH) der i dag dækker forsiden i HD, er BLUF OG FAKE, Det er INGEN gruppe, men de samme (6 medlemmer) som nu allerede adskillige gange har bøjet nakken på dig. 

Helsingør krydstogtkaj
Havneshef Jens Schrøder

Sidst blev du presset til at fyre Havneshef Jens Schrøder, som ellers var ved at rette op på Helsingør´s manglende mediedækning fordi Visitnordsjælland blev fyret pr. 01-01-2021.
Schrøder var i gang med en ny turistportal www.portofhelsingor.com som nu ser ud til at "VISNE IGEN".

Havneshef Jesper Schrøder arbejdede i mange år på at etablere en krydstogtkaj med et anlæg til genanvendelse af affald til biogas, men på grund af Kommunens fjendtlige indstilling til erhverv og udvikling, blev havneshef Jesper Schrøder i stedet, efter pres fra byens bedre borgerskab (samme gruppe som i dag pryder HD´s forside) der ikke ønskede en krydstogtkaj der kunne genere udsigten fra den mondæne ende af bebyggelsen langs Trykkerdammen, fyret fordi borgmesteren var svag og bukkede under for mediekorruption.)

Helsingør bunkerfuil export
Digital korruption

En rigtig kedelig historie, men: ikke udsædvanlig i Helsingør kommune

Kunne (DEN GRUPPE) ikke "rækker hånden ud til kommunen" med mere konstruktive forslag.

Konservatives formand Hans Henrik Møller skrev dengang, Faktisk det samme som jeg her gengiver.

Helsingør bunkerfuil export
Digital korruption

CIP (Copenhagen Infrastruktur Partners) investerer milliarder i power-to-x-projekt i Esbjerg.
Projektet får opbakning fra danske giganter som Mærsk, Arla og Danish Crown.


Michael Hannibal, (partner hos CIP), forventer, at driften af det planlagte power-to-x-anlæg i Esbjerg vil skabe mellem 150 og 200 permanente job.

Hvorfor går Helsingør (DEN GRUPPE) ikke ind i debatten og foreslår et lignende anlæg i Skibstrup i stedet for det planlagte, - allerede teknologisk forældede solcelleanlæg. ?.

Havneshef Jesper Schrøder arbejdede i mange år på at etablere en krydstogtkaj med et anlæg til genanvendelse af affald til biogas, samt bunkering og export af Power to X produkter fra en ny multi Krydstogtkaj.

Hør en saglig udtalelse omkring en mulig krydstogthavn i Helsingør fra den tidligere havneshef Jesper Schrøder :
Jens Schrøder var en stor kapacitet der kærede sig for Helsingør´s udvikling men blev fyret på korruption - - eller rettere Borgmesteren lod sig korrumpe og fyrede havneshefen .

- Med det planlagte solcelleanlæg er det nu tredje gang Forsyning Helsingør dummer sig gevaldigt og sender regningen videre til skatteborgerne. (foreløbig ca. 3,4 Mia. - Ca 80.000,00 kr. fra hver eneste skatteborger)

Spildvarmen ved elektrolyse processen fra El til Power to X produkter i Skibstrup vil være nok til at opvarme hele Helsingør.

Herudover vil det formentlig betyde at CIP vil etablere og vedligeholde en større krydstogtkaj helt gratis. (den krydstogtkaj Jesper Schrøder blev fyret på fordi han var fremsynet men "DEN GRUPPE", de samme (6 medlemmer) ønskede ikke en krydstogtkaj der tog udsigten over sundet, fra Trykkerdammen og medlemmernes boliger.? )

Læs også Hvem taber og vinder på korruption i byrådet ?


.
. Fb Se også  kommentar Coments   Print ArtikelPrint   Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 3 4 >
25-01-2024


what can we use AI for?
Her et meget simpel eksempel på hvad kunstig intelligens - AI, kan bruges til.......
Udvikling what can we use AI for?

23-01-2024


Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team
Is there an adult present who can take AI seriously? - most people today have fun with fake photos "write a task for me" - picking apples or something else funny. But we should probably take AI more seriously.....
Udvikling Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team

17-01-2024


This is just my opinion about chatGTB and AI artificial intelligence
An extremely fast combi drone/missile with artificial intelligence can, with geo-coordinates from a satellite, decide and end wars.....
Udvikling This is just my opinion about chatGTB and AI artificial intelligence

21-11-2023


Ny "bymidte task force" oprettes i Helsingør
Hvis du virkelig mener det du udtrykker her så skal der nedsættes en mindre "PROFESSIONEL" "bymidte task force", der ikke skal sidde i "rundkreds og diskutere i dage", før en nødvendig beslutning tages.....
Udvikling Ny "bymidte task force" oprettes i Helsingør

07-05-2023


Storage and transport of hydrogen in refrigerated PTX infrastructure network
It will be possible to Storage and transport hydrogen and El in refrigerated PTX infrastructure network and calculate the most profitable temperature in a global energi infrastruktur grid, based on special superconducting materials that are cooled to near-zero energi losses....
Udvikling Storage and transport of hydrogen in refrigerated PTX infrastructure network

15-02-2023


Alt for langsom grøn omstilling
USA syndrom - Statsstøtte - EU sanktioner og benspænding - Sådan behøver det ikke at være.?....
Udvikling Alt for langsom grøn omstilling

05-12-2022


Helsingør Borgmesteren og Jens Bertram på glatis
Jens Bertram har problemer med sandheden og oplyser forkerte tal til klimaregnskabet....
Udvikling Helsingør Borgmesteren og Jens Bertram på glatis

03-12-2022


PTX og multi krydstogtkaj i Helsingør
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling PTX og multi krydstogtkaj i Helsingør

19-11-2022


Hvem vinder på korruption i Byrådet ?
Den mest udbredte definition af korruption, som anvendes af fx Verdensbanken og Transparency International, er "misbrug af betroet magt for egen vindings skyld" eller "misbrug af offentligt embede til privat vinding". - - - Er personlig kritik af en offentlig person privat vinding eller tab? ? ?.....
Udvikling Hvem vinder på korruption i Byrådet ?

15-11-2022


Helsingør mangler en krydstogtkaj
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling Helsingør mangler en krydstogtkaj

11-11-2022


Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter
Amerikanske turister er i år til dato 27 procent under 2019-niveauet. Antallet af rejsende fra Storbritannien er faldet med 25 procent, mens hele 87 procent færre kinesere tog turen hertil. ....
Udvikling Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter

06-11-2022


Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland
Fingerplanen og Landsplandirektivet har aldrig levnet Helsingør udviklingsmuligheder efter værftets død i 1983....
Udvikling Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland

10-10-2022


Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling og PTX udvikling
Alene det overskud Ørsted afleverer tll Danmark er større end 60 Mia. og den financiering til den grønne omstilling er ikke bare et engangsbeløb. (og tænk så lige over 10 år) ....
Udvikling Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling og PTX udvikling

01-10-2022


Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket
The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG)" Specialenhed i Sprængning & marine operationer....
Udvikling Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket