søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, Brug denne side som whistleblowerenhed.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har lagt for dagen, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Udvikling
31-03-2022
Tonny Parnell

Digital Korruption - RUSLAND ?  

Pas på, Borgmester, - Det er sofistikeret FAKE. - du er igen udsat for mediepres du ikke kan klare fordi Helsingør ingen officielle promotion platforme har ud over kommunens.
Når du igen bukker under fordi du ikke har "venner" der kan verificere sandheden og modsvare mediepresset, så ligger du igen under for MEDIEKORRUPTION.

Vi rækker hånden ud til kommunen og vil gerne have en konstruktiv dialog, siger formanden for de samme 6 gruppemedlemmer jeg adskillige gange har skrevet om. (hvad er det gruppen vil afpresse dig denne gang.?)

Den gruppe (GIH) der i dag dækker forsiden i HD, er BLUF OG FAKE, Det er INGEN gruppe, men de samme (6 medlemmer) som nu allerede adskillige gange har bøjet nakken på dig. 

Helsingør krydstogtkaj
Havneshef Jens Schrøder

Sidst blev du presset til at fyre Havneshef Jens Schrøder, som ellers var ved at rette op på Helsingør´s manglende mediedækning fordi Visitnordsjælland blev fyret pr. 01-01-2021.
Schrøder var i gang med en ny turistportal www.portofhelsingor.com som nu ser ud til at "VISNE IGEN".

Havneshef Jesper Schrøder arbejdede i mange år på at etablere en krydstogtkaj med et anlæg til genanvendelse af affald til biogas, men på grund af Kommunens fjendtlige indstilling til erhverv og udvikling, blev havneshef Jesper Schrøder i stedet, efter pres fra byens bedre borgerskab (samme gruppe som i dag pryder HD´s forside) der ikke ønskede en krydstogtkaj der kunne genere udsigten fra den mondæne ende af bebyggelsen langs Trykkerdammen, fyret fordi borgmesteren var svag og bukkede under for mediekorruption.)

Helsingør bunkerfuil export
Digital korruption

En rigtig kedelig historie, men: ikke udsædvanlig i Helsingør kommune

Kunne (DEN GRUPPE) ikke "rækker hånden ud til kommunen" med mere konstruktive forslag.

Konservatives formand Hans Henrik Møller skrev dengang, Faktisk det samme som jeg her gengiver.

Helsingør bunkerfuil export
Digital korruption

CIP (Copenhagen Infrastruktur Partners) investerer milliarder i power-to-x-projekt i Esbjerg.
Projektet får opbakning fra danske giganter som Mærsk, Arla og Danish Crown.


Michael Hannibal, (partner hos CIP), forventer, at driften af det planlagte power-to-x-anlæg i Esbjerg vil skabe mellem 150 og 200 permanente job.

Hvorfor går Helsingør (DEN GRUPPE) ikke ind i debatten og foreslår et lignende anlæg i Skibstrup i stedet for det planlagte, - allerede teknologisk forældede solcelleanlæg. ?.

Havneshef Jesper Schrøder arbejdede i mange år på at etablere en krydstogtkaj med et anlæg til genanvendelse af affald til biogas, samt bunkering og export af Power to X produkter fra en ny multi Krydstogtkaj.

Hør en saglig udtalelse omkring en mulig krydstogthavn i Helsingør fra den tidligere havneshef Jesper Schrøder :
Jens Schrøder var en stor kapacitet der kærede sig for Helsingør´s udvikling men blev fyret på korruption - - eller rettere Borgmesteren lod sig korrumpe og fyrede havneshefen .

- Med det planlagte solcelleanlæg er det nu tredje gang Forsyning Helsingør dummer sig gevaldigt og sender regningen videre til skatteborgerne. (foreløbig ca. 3,4 Mia. - Ca 80.000,00 kr. fra hver eneste skatteborger)

Spildvarmen ved elektrolyse processen fra El til Power to X produkter i Skibstrup vil være nok til at opvarme hele Helsingør.

Herudover vil det formentlig betyde at CIP vil etablere og vedligeholde en større krydstogtkaj helt gratis. (den krydstogtkaj Jesper Schrøder blev fyret på fordi han var fremsynet men "DEN GRUPPE", de samme (6 medlemmer) ønskede ikke en krydstogtkaj der tog udsigten over sundet, fra Trykkerdammen og medlemmernes boliger.? )

Læs også Hvem taber og vinder på korruption i byrådet ?


.
. Fb Se også  kommentar Coments   Print ArtikelPrint   Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 2
1 [2] 3 4 >
19-09-2022


Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?
Alle private råber "Afskaf moms og afgifter på El" - Mange partier (røde som blå) ser ud til at være enige MEN - -....
Udvikling Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?

16-09-2022


Grønland kan levere CO2 emissionsfri Power to X energi
Grønland kan levere - Guld - Kobber/superledere - CO2 emissionsfri energi, EL og alle Power to X produkter, Uran - Thorium - Kisel - Nikkel - Malm - Platin - Diamanter. mfl.....
Udvikling Grønland kan levere CO2 emissionsfri Power to X energi

30-06-2022


Min tid som IVÆRKSÆTTER
Jeg er "pensioneret" iværksætter og er efterhånden meget tyndhåret efter de mange - mange gange jeg har slidt håret af mig selv i ærgrelser - hovedet mod en mur - ligegyldighed og ligefrem myndigheders afvisning fordi ingen i administrationen....
Udvikling Min tid som IVÆRKSÆTTER

30-03-2022


CO2 Emissionsfri PTX energi er mulig HVIS.....
Hvis kul, olie og gas inden 2050 skal erstattes af Power to x og grøn Vindmølle energi, skal vi etablere 15-20 gange flere og langt større vindmølleparker....
Udvikling CO2 Emissionsfri PTX energi er mulig HVIS.....

09-03-2022


Er MÆRSK og POWER TO X udvikling Danmark´s redning
Der er intet der styrker sammenholdet som en fælles fjende ? - Det var også det fremtrædende budskab efter drøftelser mellem den Danske og Norges statsminister og efterfølgende pressemøde i dag den 9. Marts 22 kl 13:30....
Udvikling Er MÆRSK og POWER TO X udvikling Danmark´s redning

17-04-2021


Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland
Turistindustrien i Helsingør Kommune lider voldsomt efter Bennedikte Kiær og Anette Sørensen er blevet uvenner.....
Udvikling Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland

24-10-2020


WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM
MÆRSK er nu allerede gået ind, og sammen med Ørsted og Haldor Topsø vil de lægge sig i front for det Danske Energinet med Bunkers aktivitet i Helsingør....
Udvikling WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM

13-09-2020


Power To X og Danmarks fremtid
Power To X - Danmarks guldæg Power-to-X (PtX) bliver et afgørende element i omstillingen fra fossile brændsler.....
Udvikling Power To X og Danmarks fremtid

03-09-2020


Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør
Så er Helsingør Kommune igen på vilde afveje for skatteborgernes penge!....
Udvikling Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør

25-06-2020


Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.
Vi erindrer Biogas eventyret der kostede skatteborgerne over 400 Mio. - - se på det spritnye Flisfyr som koster skatteborgerne over 1 Mia, - Biogasfyret producerede aldrig en eneste km3 Gas og det nye flisfyr kommer aldrig til at producere en eneste MWH.??....
Udvikling Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.

23-03-2020


Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed
Det er MEGET sent du nu tænker på erhvervslivet.? - - Måske for sent. - jeg er bange for Helsingør Kommune taber Titusindvis af arbejdspladser allerede de kommende måneder....
Udvikling Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed

10-03-2020


Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Dansk Industri
Hvorfor forholder du dig ikke til Di´s erhvervsundersøgelse ? -den er retvisende og den forholder vi andre os til. - - er du betrykket ved Helsingør erhvervsvenlighed,? - det bør borgmesteren nemlig være.....
Udvikling Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Dansk Industri

20-02-2020


Store udfordringer for den fysiske butik
Detailmarkedet er i en rivende udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til butikkerne, samtidig med, at de i stigende grad vælger at handle på Internettet. En udvikling der sætter de fysiske butikker under pres.....
Udvikling Store udfordringer for den fysiske butik