søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, Brug denne side som whistleblowerenhed.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik til planer om Krydstogtkaj eller Havvands varmepumper, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption
Læs også Hvem taber og vinder på korruption i byrådet ?

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september 2022 en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Udvikling
31-01-2020
Tonny Parnell

ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION   

HELSINGØR ER ET DIGITALT MØRKELAND

De kommende 10 år omdannes alle mine turistportaler til comercielle promotion platformer hvor gratis promovering af Helsingør vil ophøre.

Det vil normalt ikke gøre den store forskel, men Helsingør har slået sig på kultur og turisme, OG HELSINGØR ER ET TOTALT    IT  OG DIGITALT MØRKELAND der ikke kan bringe det nødvendige budskab ud over rampen og Detailhandlen er ganske enkelt  IT analfabeter.
Derfor vil min omstrukturering få vidtrækkende konsekvenser for Helsingør´s Turisme og de indtægter Helsingør har budgeteret med og Helsingør byråd den 25. Nov. 2019 har skrevet ind i Vision 2030 med en forventet vækst på 25-30%

Media Korruption
Det ser ud til den samlede tilbagegang i 2019 lander på ca. -20.000 overnattende gæster, svarende til det antal overnatninger Helsingør mangler i forhold til stigningen på Landsgennemsnittet

 HELSINGØR MÅ INDSE AT TURISMEVÆKST KRÆVER DIGITALISERING

Allerede fra Jan. 2018, nedtrappede jeg vedligeholdelsen og optatering af mine mange portaler. - Promovering af Helsingør/Nordsjælland blev/bliver nedprioriteret i takt med mine mere end 35 turistportaler de kommende 10 år, alle opdateres til commercielle Turist platforme.

I 2019 manglede Helsingør ca. 20,000 overnattende turister, - med en stigning på kun 1,86% i forhold til 2018 og landsgennemsnittet på 5,34%

China statistik

smiling-china.com er allerede nedlagt men her er en staitistik for smilingglobe.com - Januar 2020 som ikke er opdateret, men den ene portal læses aligevel alene af mere end 2,5 Mio. læsere årligt.

Hvis det går som jeg frygter vil Helsingør de kommende år miste 20 - 30.000 overnattende turister årligt, eller det antal jeg faktisk har skaffet Helsingør gennem mine mange turistportaler de sidste 10 - 12 År, - - Svarende til at Helsingør vil miste mindst ca. 2 Mia. i direkte turisme indtægter over de kommende 10 år, og formentlig meget mere (nærmere 4 Mia.) idet jeg kun har beregnet overnattende turister.

Jeg kan på statistikkerne se at specielt min promovering af Helsingør/Nordsjælland i Kina - Japan - Australien - New Zealand - Pacific og store dele af Asien, vil turistmæssigt efterlade Helsingør med voldsomme tab, som for Annette Sørensen VisitNordsjælland har været "helt overraskende" - ufoudsete.

Statistikken herover til højre viser at alene én af mine mange portaler har været besøgt 143.525 gange i Januar men fra den éne portal er der læst 182.888 sider hvoraf alene KINA har læst 136.803 sider i Januar 2020, (Jeg tror IKKE Annette Sørensen/VisitNordsjaelland.dk kan fremvise den statistik for Kina alene- - og tallene var dobbelt så høje alle årene ti år tilbage? )

Hvis vi som udgangspunkt tager VisitDanmark´s egne beregninger for annonceværdi hvor visitDanmark i 2017 leverede 8500 omtaler, svarende til 1,3 Mia. annoncekroner.
Jeg viser kun statistik for én portal, men jeg har 32 portaler der samlet leverer hundrede og atter hundredvis af (sælgende omtaler) hvert eneste år, der formentlig er set og hørt af langt flere Asiater og Amerikanere end visitnordsjaelland´s. - Hvis vi omregner disse efter VisitDanmark´s kalkulation, så har jeg foræret Helsingør Kommune positive omtaler der svarer til Kr. ? ? ? - Nej, det beløb lyder helt vanvittigt. - - regn selv efter, og du vil blive blæst bagover når du finder det tal jeg har foræret kommunen hvert eneste år de sidste 10 - 12 år. (hvorfor kører jeg dog ikke i en rød Massaratti til daglig og har min egen helikopter på græsplænen. - - Vi taler om Mia.?)

Den eneste digitale promotion platform Helsingør har tilbage (efterhånden mine ad åre får prædikatet "out of date") er VisitNordsjaelland som er en sammenslutning mellem fem kommuner i Nordsjælland og det er absolut slet ikke tilstrækkeligt og Helsingør er ikke i stand til at tiltrække flere turister men Annette Sørensen VisitNordsjælland vil de kommende 10 -15 år blive alvorligt påmindet om de fakta jeg her skriver om.

Bemærk at de tal er fra statistikken Januar 2020 hvor jeg er begyndt at trappe ned og omstrukturere i 2018. - besøgstallene var dobbelt så høje i 2017 - 2018 og ti år tilbage.

Målsætningen for Kommunens turismepolitik er godkendt af Helsingør byråd den 25. Nov. 2019 og er skrevet ind i Vision 2030 med en forventet vækst på 25-30%

Efter det jeg kan se nu, bliver det ikke bare svært, men umuligt at nå, og Kommunen vil få problemer hvis ikke forventningerne nedjusteres straks (rettidig omhu) , eller Kommunen på anden måde modsvarer det voldsomme fald vi kan forvente. (Når vi allerede i 2019 kan se et så drastisk fald i turismen vil det være mere realistisk at forvente en samlet tilbagegang på ca. 10 - 15%, efterhånden mine de kommende 10 år udelukkende bliver comercielle promotion portaler hvor kommunen må betale for den promotion jeg hidtil har ydet gratis.

DIGITALISERING MODVIRKER KORRUPTION 

HELSINGØR KOMMUNE ER SÅRBAR OG LET PÅVIRKELIG AF DIGITAL KORRUPTION.

Slow internet
Korruption er en massiv udfordring for udvikling, og et stort og komplekst problem.

Vi har set flere /faktisk  mange eksempler hvor Helsingør Kommune lader sig påvirke til en urimelige eller forkert afgørelse fordi mediepresset bliver for stort og kommunen er forsvarsløs uden mediedækning som modsvar på ondsindet sladder eller "Fake" historier.

Vi ser nu at afpresning af kommunen bliver mere intens og mere sofistikeret fordi de samme personer i årevis har haft held til at påvirke kommunale beslutninger uden nogen har spekuleret over at de selv samme medier som "pr. definition" har til opgave ar kontrollere Kommunen, måske kunne være med i legen.

Det undrer mig f.eks at artiklen her ikke er kontrolleret af de der implicit burde kontrollere den slags, - det viser sig at hele siden er Fake løgn og bedrag, og INGEN af de nævnte, hverken "Udvikling Nord" "Event Nord"  eller "detailhandelsforeningen??" eksisterer. http://www.helsingorborger.dk/PdfMap/udviklingNord.pdf  

Tag ved lære af skandalen for 10 år siden.

Hvem er det der malker guldkalven?.

MAN KAN SIGE AT HELSINGØR KOMMUNE ER PÅVIRKET AF DIGITAL KORRUPTION.

Media Korruption
Korruption er en massiv udfordring for udvikling, og et stort og komplekst problem.

Det er vel korruption/magtmisbrug når Borgmesteren uden om det gængse system uberettiget forcerer en borger til en gratis plejehjemsplads mod "bestikkelse/betaling", som i dette tilfælde var ophør af mediepresset fra "Ejener med Klejnerne" - - - og betalingen ER faldet modtaget og kvitteret. ("Jeg er ikke helt sikker på Borgmesteren har opfattet mediestormen på den måde, men sådan er det og sådan var det")

. Ejner var hverken syg - dårlig - havde ingen høreproblemer - absolut ikke ensom, rolatoren var lånt til pressefotos ligesom senere sygesengen.? - men Ejner var/er en af byens mest indflydelsesrige og velhavende mænd. - - det eneste problem han havde var at hans arvinge ønskede at sælge den ejendom(boligblok) Ejner selv ejede og boede i, og der i den forbindelse skulle frigøres en bolig til køberne. - - - Ejner havde først fået afslag på en gratis plejehjemsbolig fordi han var formuende og andre var på ventelisten mere berettiget end Ejner. - - Mediepresset blev for belastende og borgmesteren omgjorde det oprindelige afslag. - - - Ejner fik sin vilje og Kommunen modtog korruption/betalingen - - Mediepresset forstummede og alle var glade ? ? . - - men men - Korruption er ødelæggende for udviklingen og demokratiet. - - Uanset i hvilken form korruption fremtræder.

Læs her: Sociale medier er blevet våben til at underminere demokratiet og Kommunen er særlig udsat og forsvarsløs fordi Helsingør har KUN EN internet portal

Det siges at: Magtesløshed korrumperer os sandsynligvis mindst lige så meget, som magt gør.

(Det næste korruptionsforsøg er allerede lagt i ovnen og hedder "Naj til Kaj og Trykkerdammen" - - afsenderne er såmænd de samme. - også her de selv samme medier som "pr. definition" har til opgave ar kontrollere Kommunen og korruptionsforsøg,? - måske (for økonomisk vinding), selv er med i legen.) - - sådan skrev jeg den 27/12-2019 - - Januar 22 blev Jesper Schrøder fyret og kommunen bukkede under for Mediekorruption - - andre med større midler og mediedækning ønskede ikke den krydstogt kaj ved Trykkerdammen Jesper Schrøder havde på tegnebrædtet.

Korruption kan antage mange former

Slow internet
Korruption er ødelæggende for udviklingen, - demokratiet og Korruption rammer altid fattige befolkningsgrupper.

Den 20. jan. 2020 lykkedes det så  "Naj til Kaj og Trykkerdammen" (som jeg ovenstående advarede imod) at presse byrådet til en "for gruppen passende" afgørelse. - I skrivende stund afventer jeg de dokumenter der ligger til grund for, eller de analyser Christian Holm Donatzky og  Bennedikte Kiær påstår ligger til grund for den politiske afgørelse omkring en evt. krydstogt anløbskaj i Helsingør. Læs om bekæmpelse af digital korruption

Det skaber i den grad mistillid til demokratiet når vi gentagende gange, direkte oplever at byrådet ligger under for mediekorruption.

Korruption er ødelæggende for udviklingen, - demokratiet og Korruption rammer altid fattige befolkningsgrupper hårdere end rige.

Korruption skaber mistillid og er ødelæggende for udviklingen. - Ligger kommunen under for korruption, det gælder også "mediekorruption", går udviklingen i stå eller drejer i den retning korruptionen presser. Det betyder at de frie markedskræfter sættes ud af spil og kommunens erhvervsliv har ikke længere tillid til kommunens erhvervspolitik og virksomheder flygter til andre mere stabile kommuner.

De gamle trykte medier er presset på eksistendberettigelsen og vi kan se at borgmesteren og såvel Kommunen ikke kan regne med loyalitet eller sandruelighed fra de gamle trykte medier. Specielt Helsingør Dagblad har på det sidste modtaget og bragt mange "fake" artikler der udelukkende havde til hensigt at "Presse"/korrumpere byrådet til en bestemt afgørelse (HD. har været økkonomisk presset til at bringe flere større indbringende "Fake" annoncer og har derved været "bydreng" for en stærk person eller interessegruppe som det er set flere gange nu)

Korruption kan antage mange forskellige former, men går altid ud over de svageste i samfundet. 

Den mest udbredte definition af korruption, som anvendes af fx Verdensbanken og Transparency International, er "misbrug af betroet magt for egen vindings skyld" eller "misbrug af offentligt embede til privat vinding". - - - Er personlig kritik af en offentlig person privat vinding eller tab? ? ?.

Det samlede billede er at korruption er ødelæggende for demokratiet - udvikling og Korruption rammer fattige befolkningsgrupper hårdere end rige.

Desværre ser det ud til at Byrådet og Borgmesteren generelt ikke er "modstandsdygtige" overfor denne type korruption
  Læs om bekæmpelse af digital korruption

OGSÅ DERFOR BØR HELSINGØR HAVE EN VOLDSOM DIGITAL OPGRADERING HURTIGST MULIGT.

Læs også Hvem taber og vinder på korruption i byrådet ?

Jeg har skrevet det adskillige gange: HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES


.
. Fb Se også  kommentar Coments   Print  Print    Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 3 4 >
09-07-2024


2 X 50 MW Havvandsvarmepumper erstatter 600.000 tons kul
Jens Bertram lyver for offentligheden og oplyser forkerte tal til klimaregnskabet....
Udvikling 2 X 50 MW Havvandsvarmepumper erstatter 600.000 tons kul

25-01-2024


what can we use AI for?
Her et meget simpel eksempel på hvad kunstig intelligens - AI, kan bruges til.......
Udvikling what can we use AI for?

23-01-2024


Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team
Is there an adult present who can take AI seriously? - most people today have fun with fake photos "write a task for me" - picking apples or something else funny. But we should probably take AI more seriously.....
Udvikling Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team

17-01-2024


This is just my opinion about chatGTB and AI artificial intelligence
An extremely fast combi drone/missile with artificial intelligence can, with geo-coordinates from a satellite, decide and end wars.....
Udvikling This is just my opinion about chatGTB and AI artificial intelligence

21-11-2023


Ny "bymidte task force" oprettes i Helsingør
Hvis du virkelig mener det du udtrykker her så skal der nedsættes en mindre "PROFESSIONEL" "bymidte task force", der ikke skal sidde i "rundkreds og diskutere i dage", før en nødvendig beslutning tages.....
Udvikling Ny "bymidte task force" oprettes i Helsingør

07-05-2023


Storage and transport of hydrogen in refrigerated PTX infrastructure network
It will be possible to Storage and transport hydrogen and El in refrigerated PTX infrastructure network and calculate the most profitable temperature in a global energi infrastruktur grid, based on special superconducting materials that are cooled to near-zero energi losses....
Udvikling Storage and transport of hydrogen in refrigerated PTX infrastructure network

15-02-2023


Alt for langsom grøn omstilling
USA syndrom - Statsstøtte - EU sanktioner og benspænding - Sådan behøver det ikke at være.?....
Udvikling Alt for langsom grøn omstilling

05-12-2022


Helsingør Borgmesteren og Jens Bertram på glatis
Jens Bertram har problemer med sandheden og oplyser forkerte tal til klimaregnskabet....
Udvikling Helsingør Borgmesteren og Jens Bertram på glatis

03-12-2022


PTX og multi krydstogtkaj i Helsingør
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling PTX og multi krydstogtkaj i Helsingør

19-11-2022


Hvem vinder på korruption i Byrådet ?
Den mest udbredte definition af korruption, som anvendes af fx Verdensbanken og Transparency International, er "misbrug af betroet magt for egen vindings skyld" eller "misbrug af offentligt embede til privat vinding". - - - Er personlig kritik af en offentlig person privat vinding eller tab? ? ?.....
Udvikling Hvem vinder på korruption i Byrådet ?

15-11-2022


Helsingør mangler en krydstogtkaj
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling Helsingør mangler en krydstogtkaj

11-11-2022


Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter
Amerikanske turister er i år til dato 27 procent under 2019-niveauet. Antallet af rejsende fra Storbritannien er faldet med 25 procent, mens hele 87 procent færre kinesere tog turen hertil. ....
Udvikling Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter

06-11-2022


Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland
Fingerplanen og Landsplandirektivet har aldrig levnet Helsingør udviklingsmuligheder efter værftets død i 1983....
Udvikling Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland

10-10-2022


Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling og PTX udvikling
Alene det overskud Ørsted afleverer tll Danmark er større end 60 Mia. og den financiering til den grønne omstilling er ikke bare et engangsbeløb. (og tænk så lige over 10 år) ....
Udvikling Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling og PTX udvikling