søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, Brug denne side som whistleblowerenhed.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption
Læs også Hvem taber og vinder på korruption i byrådet ?

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Udvikling
27-12-2019
Tonny Parnell

HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES.  

Medie orkesteret spiller og Benedikte Kiær svinger dirigentstokken.

Sådan kunne, eller måske burde det lyde fra Helsingør, men overskriften er nu hentet fra USA : "Medie orkesteret spille og Trump dirigerer"

HELSINGØR MÅ INDSE AT TURISMEVÆKST KRÆVER DIGITALISERING OG HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES.

Barak Obarma vandt to valgsejre fordi han for mange mange år siden var først ved medietangenterne og vandt på gentagelseseffekten af et meget kort valgslogan "Yes We Can"

Lars Lykke Rasmussen´s derout var alene mediernes fortjeneste - - - Uden at nævne navne, var der flere socialdemokrater der ved sidste kommunalvalg trak sig fra valgkampen i Helsingør, nogle forlod helt politik fordi nerverne ikke kunne bære mediepresset, andre nåede tilbage efter indlæggelse og en stærk pillerus for at følge valgkampens sidste dage på et glas Valium. - - En valgkamp er ubarmhjertig og møg beskidt. - - politik er ubarmhjertig og møgbeskidt og psykiske likvideringer er nu "normal"

Helsingør udvikling
Stop en halv,? -jeg fører også udenrigspolitik på de sociale medier.

Putin har netop offentliggjort et nyt ballistisk hypersonisk våben som det første i verden, medierne skriver at ingen af de vestlige mesilforsvars systemer er hurtige nok til at opfange misilet, og hvis?, så skifter misilet da bare både mål og bane. - - - - Det er vist den ægte "Cyberkrig" der er udløst og den føres ind til videre udelukkende i medierne, og - ? - Ja- , i "Cyberspace". - - - Ingen har set det supersoniske supervåben? ? - - findes det? - ingen ved det? - og er det egentlig ikke lige meget for medierne har rystet hele den vestlige verden med det nye supersoniske våben hvad-enten det eksisterer eller ej. Det våben ingen har set er nu, af medierne gjort operativt i "Cyperspace" og den verden lever vi  i dag også selv i. - - Hele den vestlige verden flytter nu Mia. og atter Mia. til oprustning og våbenindustrien. - - - Krigen ER udbrudt, ingen er døde endnu men alle er blevet fattigere fordi alle producerer våben for de midler der var afsat til velfærd. - - Måske findes det nye supersoniske våben, måske ikke?- men medie stuntet har udfyldt sin rolle og må betegnes som en succes. - - - hvad-enten mediestuntet er iscenesat af Putin for at modsvare våbenkapløbet mod Trump, ? ? - ja der kan være mange hypoteser,? - Måske er mediestuntet slet og ret iscenesat af den Amerikanske Våbenindustri udelukkende for at skabe produktion og omsætning ? - - Lige meget, det er en kæmpe Win -Win. Putin har vundet respekt og USA tjener tykt på at sælge våben. 

Slow internet
Believe it or not, there has been an actual study done to show how slow internet speeds can stress a person out.

Hvor vil jeg hen med det pladder? - Jo.: Helsingør satser på kultur og turisme og Helsingør skal indse at "krigen" for at skaffe/vinde markedsandele i dag udspilles via internettet og de sociale medier. Vi lever i en digital verden og alt foregår i dag i Cyberspace som i dag er "REAL", men Helsingør har KUN EN internet portal og det er kommunens officielle, som ikke burde være en reklamesøjle,(jeg skal skynde mig at sige at det er fint så længe vi ikke har andre) men der bør være andre der er stærkere på det område. Turistkontoret er nedlagt og hedder nu "Turistinformation" - - det er jo også fint nok men turistinformationen er ikke på internettet og har ingen hjemmeside hvor de kan fortælle om fantastiske Helsingør og alle de fabelagtige events m. m. m. I stedet er der en forkølet linje på kuto sammen med landes millioner af film, kirkekoncerter og gudstjenester søndag formiddag i hele landet.? - -Det gider folk ikke bruge tid på st bladre i? - Cityforeningen forsøger stadig, men også deres portal er nu opgivet for tredje gang. Alle andre byer er repræsenteret under Visit-Bynavn.dk men den findes heller ikke for Helsingør?. - - - Havnen har en Portal men det er kun for det maritime område. - Industriforeningen har en portal men den er meget meget lidt interessant og er absolut ikke nogen reklame portal.

Detailhandlen er totalt "tabt bag ud af Molly´s trækvogn" og kun meget få ved hvad et tastatur er for en størrelse. - Helsingør er blandt de aller dårligste i hele Danmark til at tiltrække udenlandske overnattende turister, men vi har Danmarks bedste betingelser og seværdigheder? ? - - Hvordan hænger det lige sammen? Annette Sørensen ?

Hvorfor kommer jeg med alt det pladder.? - Jo.: Helsingør har slået sig på kultur og turisme, MEN HELSINGØR ER ET TOTALT    IT OG DIGITALT MØRKELAND der ikke kan bringe det nødvendige budskab ud over rampen og Detailhandlen er ganske enkelt IT analfabeter.

TURISMEVÆKST KRÆVER DIGITALISERING

Den eneste digitale promotion platform Helsingør har og bruger er VisitNordsjaelland som er en sammenslutning mellem fem kommuner i Nordsjælland og det er absolut slet ikke tilstrækkeligt og Helsingør er ikke i stand til at tiltrække flere turister

Slow internet
Helsingør er en IT-UDØRKEN der IKKE kan bringe budskabet ud over rampen.

Jeg har en hel vifte af Internet portaler som jeg har oprettet i takt med Helsingør har nedlagt alle sine, egentlig oprettede jeg alle til det daværende Vækst & Viden, som desværre viste sig at være fup og svindel og jeg har nu i mere end ti år serviceret og vedligeholdt mere end 30 internetportaler der alle promoverer Helsingør som turistdestination, både globalt - nationalt og internationalt. - Jeg kan se en sammenhæng mellem mine aktiviteter og turist strømmen til Helsingør og jeg skriver denne artikel for at gøre kommunen opmærksom på at jeg ikke længere har ressourcer til den fortsate nødvendige vedligeholdelse af de mange portaler, og den mangel vil de kommende år være direkte mærkbar på antal turister, såvel endags som overnattende til Helsingør og Nordsjælland, men mest til Helsingør.

I august kritiserede jeg VisitNordsjaelland og Annette Sørensen for den store tilbagegang i overnattende turister i første del af 2019, Jeg kan se at den kraftige turisme-tilbagegang hænger sammen med at jeg fra 2018 ikke længere opdaterer og vedligeholder: Australien New Zealand Pacific og store dele af Asien. - - den tilbagegang er lige modsat det mønster jeg så kort tid efter jeg i 2008 - 2010 inddrog disse områder i min promotion. Jeg er bange for Annette Sørensen vil få særdeles svært ved at få specielt Kina med igen? - Men Annette Sørensen greb til tasterne for at føre "mediekrig/Cyberkrig" mod mig.?
"Turister brændte 800 mio. ekstra af i Nordsjælland" siger VisitNordsjaellands direktør, Annette Sørensen. den 3. Sept 2019: - - (tre uger efter min kritik af Annette Sørensen)

Helsingør udvikling
antal overnatninger i Helsingør faldt voldsomt fra Marts til Juni 2019 i forhold tilsamme periode 2018

Ja det er for så vidt også rigtigt, men Annette Sørensen ved også hvor stor magt medierne har, og ved den artikkel får hun læseren til at tvivle på min artikel der beskriver en konkret tilbagegang på 14.936 overnatninger på kun 4 Mdr. fra Marts - Juni 2019.

Ikke mange lægger mærke til at Annette Sørensens artikel beskriver 2017 men jeg beskriver 2018-19 og Annette Sørensen håber på at jeg ikke siger mere i den anledning eller andet der kan afsløre den løgn direktøren i VisitNordsjaelland herved fortæller de Fem nordsjællandske kommuner der betaler direktørens gage. - - - Men Annette Sørensen kommer ikke uden om at Turismen i Helsingør er i frit fald og fortsættter resten af 2019 og indtil alle mine portaler efterhånden får prædikatet "out of data"

4. kvt redder æren med en total stigning på kun 1,56% for hele 2019 mod landsgennemsnittet på 5,48% for 2019 - årsresultatet blev langt under halvdelen af landsgennemsnittet og Helsingør er nu en af de allerdårligste til at tiltrække turister og det er udelukkende Kronborg der trækker.

Hvis det går som jeg frygter ser det ud til at Helsingør de kommende år vil miste 20 - 30.000 overnatninger årligt, eller det antal jeg faktisk har skaffet Helsingør gennem mine mange turistportaler de sidste 10 - 12 År, hvis ikke Helsingør Kommune iværksætter tilsvarende og ikke mindst tidssvarende tiltag der modsvarer tabet i takt med jeg træder tilbage med alle mine portaler.

Det betyder en nedgang i turismeindtægter på ca kr. 153 Mio. årligt alene i Helsingør og det vil formentlig kunne mærkes i byen allerede denne vinter og kommende turistsesson 2020 (Sæt lige dine embedsmænd til at beregne den samlede værdi jeg over ti år har tilført Helsingør? - efter min hurtige hovedregning bliver det en konkret omsætning over 1 MIA.) - - - ( VisitNordsjælland/Annette Sørensens regnemaskine = 1,63 Mia. ) - Var det pænt at bebrejde mig det forleden dag Fru Borgmester?? - - Jeg kunne forstå hvis du var utilfreds med at jeg nu ophører med at vedligeholde de fjerne destinationer.

Det er påfaldende at VisitNordsjælland efter ( jeg allerede i Juni) nævnte den fatale tilbagegang i overnattende gæster i Nordsjæland, har sat ekstra skub i bortforklaringer og en ny folder "Mod nye tider" ? er det fordi du ikke kunne finde statestikken eller vil du bare ikke indrømme den fatale tilbagegang, og er det derfor dine statikstikker slutter i 2016 - 2017 og du skjuler den fatale tilbagegang, eller kan du bare ikke finde en anden undskyldning for den store tilbagegang Annette Sørensen.?

NB: Læg lige mærke til at mine beregninger KUN går på OVERNATTENDE TURISTER, men den økkonomiske lusing er givetvis dobbelt så kraftig hvis alle andre turister medregnes.

Slow internet
I Believe your child is dead 

Nu er de her små løgne Annette Sørensen bilder sine arbejdsgivere på ærmet i petitesse afdelingen, men meget mere alvorligt er det når mere synlige nøglepersoner og ledere bliver angrebet/overfaldet af en "mediestorm", enten i uregelmæssigheder, fejl eller bare angribes med ondsindet sladder, ligegyldigt om det er "fake" eller "real".

Jeg er ikke stolt af at nævne det, men for at understrege betydningen af mine mange portaler og stærke karikaturer i en valgkamp, provokeres jeg til at minde om at jeg også var ret aktiv ved det seneste valg hvor midierne lang tid forinden havde kørt mod Lars Lykke /blå blok, - og han røg ud, men "den farligste mand" i rød blok,(for mig i blå blok at se) Socialdemokratiets spidskandidat til finansministerposten( måske potentiel statsminister), - trak sig efter længere tids ophold på "Tossehospital" på grund af et mediepres han ikke kunne bære, og "tossen" har da holdt sig pænt i baggrunden siden? (Tjahh,- en banal udlægning kan have en voldsom effekt når det læses eller illustreres) - - Var Sas i øvrigt ikke altid doopet af sprit som min tegning her illustrerer?

Helsingør udvikling

Hvis ikke Sas Larsen blev likvideret, havde Rød blok formentlig vundet valget væsentligt stærkere

Sas blev uvenner med medierne der herefter bragte så meget ondsindet sladder til torvs at manden måtte indlægges med nervesammenbrud (som endvidere senere er udlagt som en "tosseanstalt") af de samme medier. - - Sas Larsen blev ganske enkelt likvideret af medierne fordi der ikke var nok medier der modsagde de journalister der ville af med ham.

Egentlig var det PET der var dråben der fyldte glasset ved at nægte SAS sikkerhedsgodkendelse fordi SAS plejede omgang med rokkermiljøet. men det var medierne der bragte PET på banen/sporet, og på PET´s vegne, mente medierne ikke SAS kunne sikkerhedsgodkendes.

DET KAN OGSÅ SKE FOR NØGLEPERSONER I HELSINGØR KOMMUNE fordi det officielle Helsingør er alt for sårbar og er et digitalt U-land uden officielle portaler der kan modsige bare banalt ondsindet sladder i opløbet.

Helsingør og specielt Borgmesteren og byrådsmedlemmer er lette mål og let påvirkelige fra ondsindet mediesladder hvad-enten det er "fake" eller "real"

Gå ned i bunden til 14 juli 2018 og se en optakt til Bryan Adams koncerten, der meget let kunne koste dig Borgmesterposten. - Hvem laver de "rigtige" beregninger næste gang ?(er borgmesteren også "meget ked af at jeg lagde dem/ham død") - der kommer helt sikkert en "Bjørknæs" mere Benedikte Kiær.

Der findes 4 Facebook grupper der debatterer Helsingør. Den ene er Komunens med kun 8000 medlemmer, de andre tre skal Borgmesteren ikke forvente støtte fra,? - - - Alle administratorer er fra rød stue.

Tag ved lære af skandalen for 10 år siden.

Hvem er det der malker guldkalven?.

Læs også: ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION

Donald Trump Los Angeles
Genialt Trump mediestunt, og det virker! 

Du kan sige uendeligt meget nedsættende om Donald Trump, men du kan IKKE benægte fakta, og Trump kender mediernes magt, her kunne du lære rigtig meget Benedikte Kiær. - Se det Videoklip her, rigtig "smart" og her er KUN de jurnalister der IKKE modsiger ham, inviteret til pressemøde på landingsbanen i LA- Airport California.

Måske skulle Trump ikke fremhæve Roger Stone ? -  - Måske misbruger Trump "Airfoce One" i en valgkamp, men Trump bliver hørt og han ved det virker.

Tænk over det borgmester. - Tag Annette Sørensen i hånden, - - Helsingør står for svagt på internettet og mangler mediedækning - - På et eller andet tidspunkt kommer der måske en anden "Bjørknæs", og det kammer over på samme måde som for Lars Lykke, - - Sas Larsen og spørg de kollegaer du siger("´du er så forfærdelig ked af") jeg har været efter. (smidt ud af valgkampen). - Du kan IKKE forsvare dig hvis ikke du garderer dig med "venlige" medier i ryggen.  Læs om bekæmpelse af digital korruption

Helsingør vil de kommende år miste rigtig mange turister i takt med jeg ophører med at vedligeholde mine over 30 turistportaler hvis ikke "det Officieller Helsingør" erstatter eller på anden måde modsvarer disse mange portaler. I  2019 taber vi allerede terræng  med en stigning på kun 1,58% i forhold til landsgennemsnittet for 2019 på ca. 5,23% fremgang

OGSÅ DERFOR BØR HELSINGØR HAVE EN VOLDSOM DIGITAL OPGRADERING HURTIGST MULIGT.

Læs også Hvem taber og vinder på korruption i byrådet ?


.
. Fb Se også  kommentar Coments   Print  Print    Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 2
1 [2] 3 4 >
31-03-2022


Digital Korruption - RUSLAND ?
Også i Helsingør Kommune udøves DIGITAL KORRUPTION for at opnå magt.....
Udvikling Digital Korruption - RUSLAND ?

30-03-2022


CO2 Emissionsfri PTX energi er mulig HVIS.....
Hvis kul, olie og gas inden 2050 skal erstattes af Power to x og grøn Vindmølle energi, skal vi etablere 15-20 gange flere og langt større vindmølleparker....
Udvikling CO2 Emissionsfri PTX energi er mulig HVIS.....

09-03-2022


Er MÆRSK og POWER TO X udvikling Danmark´s redning
Der er intet der styrker sammenholdet som en fælles fjende ? - Det var også det fremtrædende budskab efter drøftelser mellem den Danske og Norges statsminister og efterfølgende pressemøde i dag den 9. Marts 22 kl 13:30....
Udvikling Er MÆRSK og POWER TO X udvikling Danmark´s redning

17-04-2021


Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland
Turistindustrien i Helsingør Kommune lider voldsomt efter Bennedikte Kiær og Anette Sørensen er blevet uvenner.....
Udvikling Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland

24-10-2020


WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM
MÆRSK er nu allerede gået ind, og sammen med Ørsted og Haldor Topsø vil de lægge sig i front for det Danske Energinet med Bunkers aktivitet i Helsingør....
Udvikling WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM

13-09-2020


Power To X og Danmarks fremtid
Power To X - Danmarks guldæg Power-to-X (PtX) bliver et afgørende element i omstillingen fra fossile brændsler.....
Udvikling Power To X og Danmarks fremtid

03-09-2020


Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør
Så er Helsingør Kommune igen på vilde afveje for skatteborgernes penge!....
Udvikling Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør

25-06-2020


Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.
Vi erindrer Biogas eventyret der kostede skatteborgerne over 400 Mio. - - se på det spritnye Flisfyr som koster skatteborgerne over 1 Mia, - Biogasfyret producerede aldrig en eneste km3 Gas og det nye flisfyr kommer aldrig til at producere en eneste MWH.??....
Udvikling Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.

23-03-2020


Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed
Det er MEGET sent du nu tænker på erhvervslivet.? - - Måske for sent. - jeg er bange for Helsingør Kommune taber Titusindvis af arbejdspladser allerede de kommende måneder....
Udvikling Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed

10-03-2020


Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Dansk Industri
Hvorfor forholder du dig ikke til Di´s erhvervsundersøgelse ? -den er retvisende og den forholder vi andre os til. - - er du betrykket ved Helsingør erhvervsvenlighed,? - det bør borgmesteren nemlig være.....
Udvikling Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Dansk Industri

20-02-2020


Store udfordringer for den fysiske butik
Detailmarkedet er i en rivende udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til butikkerne, samtidig med, at de i stigende grad vælger at handle på Internettet. En udvikling der sætter de fysiske butikker under pres.....
Udvikling Store udfordringer for den fysiske butik

19-02-2020


Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling
Den Radikale Christian Holm Donatzky´s dræbende ide om uddannelsesinstitutioner i indre by dukker nu op igen. Donatzky udnytter Borgmesterens svage punkt og afpresser Borgmesteren ved mediekorruption.....
Udvikling Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling

31-01-2020


ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION
Vi har nu tre gange inden for et år, set kommunen og specielt det borgmæsterbærende parti og Borgmesteren selv ligger under for for den samme gruppe som nu står bag tidligere massive mediepres....
Udvikling ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION

22-12-2019


Den blåfinnede tun tilbage i Øresund
Stimer af kæmpefisk har i stigende grad Skagen om styrbord. Den blåfinnede tun er efter årtiers fravær i stor stil vendt tilbage for at jage sildefisk og makreller i Øresund, til sportsfiskernes store glæde....
Udvikling Den blåfinnede tun tilbage i Øresund